top of page
RELEASE PARTY: Greetings from Sweden II  LP // RÖVSVETT / HARD PASS / IDIOT CHILD / BLOSS
RELEASE PARTY: Greetings from Sweden II  LP // RÖVSVETT / HARD PASS / IDIOT CHILD / BLOSS

Wed, 05 Jun

|

Plan B

RELEASE PARTY: Greetings from Sweden II LP // RÖVSVETT / HARD PASS / IDIOT CHILD / BLOSS

Doors 4 20 PM On Stage from 7 PM 18+ (13+ w/ legal guardian)

Registration is closed
See other events

Time & Location

05 Jun 2024, 19:00

Plan B, Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

Vi firar vårt senaste släpp på Quarantined Fanzine & Records, GREETINGS FROM SWEDEN 2. En samlings-LP med 15 svenska hardcoreband. Det blir DJs, mingel, merch, bar och annat kul. Dessutom spelar fyra fantastiska band.

RÖVSVETT firade 40 år som band förra året och har aldrig vikit en tum musikaliskt. Alltid levererat förstaklassig hardcore i rasande tempo. De medverkar med två nya låtar som är exklusivt inspelade för plattan och kommer nu till Malmö och firar och röjer för första gången på många år.

HARD PASS är ett av Malmös nyare hardcoreband, men med väldigt välkända ansikten. Medlemmar från PYRAMIDO, MANIC RIDE, SATANIC SURFERS och INTENSITY. Har hunnit bli väldigt hyllade och släppt både kassett och vinylsingel samt att bidra med en exklusiv låt på samlings-LPn.

IDIOT CHILD är ännu ett relativt nytt band från Malmö som producerar oljud utan dess like. De är inte med på Greetings From Sweden, men de passar på att fira deras nysläppta debutalbum tillsammans med oss.

BLOSS, Malmös kanske mest lovande band och nästa hype, öppnar kvällen med sin oerhört smittsamma och dampiga punkrock som blandas ut med klockren indierock som kommer få alla 40-plussare som fostrades på 90-talet att börja grina av glädje. BLOSS är inte heller med compen tyvärr, men vi är oerhört glada att ha dom med oss denna kväll.

Ta med alla polare och ha en toppenkväll!

Dörrarna öppnar kl 16.20 Första bandet på scen kl 19.00 Biljetter finns att köpa på planbmalmo.com Pris: 130 förköp, 160 i dörren

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page