top of page
ORDKONST 2024:1 Release
ORDKONST 2024:1 Release

Sun, 10 Mar

|

Plan B

ORDKONST 2024:1 Release

Doors 6 PM

Time & Location

10 Mar 2024, 18:00

Plan B, Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

Årets första Ordkonstnummer är inte vilket nummer som helst, det kan vi lova. Kom och fira ett överdådigt nummer på ett överdådigt sätt med oss! Vi har bokat PLAN B! Vi har bokat DRAGARTISTER! De medverkande kommer bjuda på FABULÖSA LÄSNINGAR – och EXTRAVAGANTA ÖVERRASKNINGAR!

Plan B i Malmö, 10 mars. Dörrarna öppnar kl. 18.

Medverkande i Ordkonst 2024:1 Camp: Runa Alakoski, Jenny Andersson, Inez Billing, Lisa Broms, Lejla Cato, Maja Felicia, Malin Gustavsson, Oline Madsen, Lou Mattei, Elisa Moberg, Alice Stenberg, Hampus Stenberg, Paula Westerberg.

Numret kostar 90 kr och kommer att finnas till försäljning på releasen. Snart kan du även förbeställa numret, information om detta kommer i eventet och på våra sociala medier.

Ordkonst är Akademiska Föreningens litterära utskott med säte i Lund (www.af.lu.se) och bedrivs i samarbete med Folkuniversitet. Vi sysslar med litteratur och kultur i olika former: vi gör tidskriften Ordkonst, har en scenverksamhet där humaniora, kultur och litteratur ställs i rampljuset, samt driver läse- och skrivcirklar. Tidskriften Ordkonst utkommer med fyra nummer per år och utöver det publiceras webbmaterial i form av recensioner, kritik och kulturbevakning på vår hemsida: www.ordkonst.nu, där man också kan teckna en prenumeration.

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page