top of page
ODZ – STUKAT JULSTÖK
ODZ – STUKAT JULSTÖK

Fri, 22 Dec

|

Plan B

ODZ – STUKAT JULSTÖK

Doors 8 PM On stage from 10 PM 18+

Registration is closed
See other events

Time & Location

22 Dec 2023, 20:00 – 23 Dec 2023, 03:00

Plan B, Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

Ring mormor och ställ in julen! Fredagen den 22:e december blir det riktigt snöig julfest med ODZ på PLAN B i Malmö!

Det har varit pandemier, krig och bankkriser sedan ODZ senast spelade i Malmö. För att fira att världen har tappat det helt kommer dom nu tillbaka tyngre och snöigare än nånsin. Vi öppnar uppe HELA Plan B och kör en julfest så tung att vi vaknar först nästa år och har sluppit hela julhelgen. Dörrarna öppnar redan 20:00 och det bjuds på tung musik av feta djs innan ODZ’s konsert börjar kl 22:00. När den är slut blir det klubb med efterfest i olika rum på Plan B fram tills klockan 03:00. Mer info om detta kommer sen! Biljetterna kommer gå åt fort så skynda fynda!

Mer information om kvällen släpps löpande...

——

ODZ har gått från en smutsig underjordskällare i Stockholm till att sälja ut festivalspelningar och klubbar landet över. Detta helt utan att lämna känslan av det kalla betonggolvet och 10pers i ett rum som alla har något viktigt att säga. Det är håll käften-musik och energi som om den gick att konservera, hade löst alla världsproblem en halv minut in i första låten av den show de levererar. De älskar sina fans och det märks på det lojala följe som följt gruppen från start, till att idag ha flertalet platinaskivor och miljon-streamade hits.

Det är fullt ös från början till slut och inte så mycket mellanrum mellan låtarna, ODZ håller ett jämt flöde rakt igenom. Killarna har så mycket energi på scenen att det är omöjligt att inte dras med. Även om du inte gillar deras musik skulle du utan tvekan stå och hoppa till “Helt crack” eller “Nya tider”. Den sistnämnda låten är en adrenalinkick av rang. Den är i grunden aggressiv och energifylld, och eftersom i stort sett alla i publiken kan texten blir det 100% gåshud när det folk enstämmigt skriker: “Varenda ord är sant som dom har sagt om oss i tidningen”.

——

VAD: ODZ LIVE + EFTERFEST VAR: PLAN B, MALMÖ NÄR: FREDAG 22 DECEMBER KL: 20:00-03:00 ÅLDER: 18 år BILJETT: FÖRKÖP 295:- (Släpps snart)

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page