top of page
FREE TICKETS: Lime Garden (UK)
FREE TICKETS: Lime Garden (UK)

Fri, 24 May

|

Plan B

FREE TICKETS: Lime Garden (UK)

Doors 4 20 PM Lime Garden 8 PM 18+ (13+ w/ guardian)

Registration is closed
See other events

Time & Location

24 May 2024, 20:00

Plan B, Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

Hajpade brittiska kvartetten Lime Garden till Sverige!

24 maj - Malmö - Plan B 25 maj - Stockholm - Echo Three Fest @ Slaktkyrkan/Hus 7

Brightonkvartetten Lime Garden har sedan starten 2021 gett ifrån sig hit efter hit för alla som uppskattar beroendeframkallande, energisk och genreöverskridande alternativ gitarrdriven pop.

Den 16 februari 2024 släpper bandet sitt debutalbum "One More Thing" via So Young Records. Albumet är producerat av Ali Chant (PJ Harvey, Yard Act, Dry Cleaning) och singlarna skvallrar om att det är någonting stort på gång. På hemmaplan har man hyllats av såväl Paramores Hayley Williams som The Independent, BBC och NME med jämförelser med Talking Heads, Franz Ferdinand, St. Vincent och Blondie samt lovord som "the future of indie".

Bandets medlemmar Chloe Howard, Leila Deeley, Tippi Morgan och Annabel Whittle har spelat musik tillsammans sedan de var 16 år och debutalbumet är som en musikalisk dagbok över fyra bästa vänners gemensamma coming of age-resa.

Under våren kommer Lime Garden att turnera i såväl Storbritannien som i Europa och i maj gör man sina första Sverigespelningar då man kommer till Plan B i Malmö den 24 maj samt till Echo Three Fest i Stockholm den 25 maj.

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page