top of page
Echo Ladies "Lillies" Release party (FREE ENTRY)
Echo Ladies "Lillies" Release party (FREE ENTRY)

Sat, 16 Sept

|

Plan B

Echo Ladies "Lillies" Release party (FREE ENTRY)

Time & Location

16 Sept 2023, 19:00

Plan B, Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

Echo Ladies är tillbaka med sitt andra album efter att hållit sig utanför rampljuset medan resten av världen vändes upp och ner.

Musiken på det nya albumet ”Lilies” har jobbats fram nu under ett bra tag, och du hittar fortfarande tydlig inspiration från några av shoegaze-skaparna så som Jesus and the Mary Chain, A Place To Bury Strangers, Slowdive och många fler.

Lilies är byggt på samma grund som Echo Ladies kurerade under sina tidigare släpp, men med en mer orubblig närvaro. Echo Ladies har alltid försökt balansera två känslor samtidigt genom sina låtar. Medan deras tidigare låtar försökte förmedla känslan av nostalgi och hopp för framtiden, blandat med oro över att definiera vem du är och vem du kommer att bli, försöker det här albumet istället balansera känslorna av sorg och ensamhet, med ilska, frustration och beslutsamheten att göra en förändring till det bättre.

Det här albumet genomsyras verkligen Echo Ladies-mantrat att "Nothing Ever Lasts". Bra saker kan komma till ett slut, men dåliga saker kommer också gå över.

FREE ENTRY

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page