top of page
CONCERT: Sara Parkman
CONCERT: Sara Parkman

Sat, 01 Apr

|

Plan B

CONCERT: Sara Parkman

Doors 6 PM Music on stage from 8PM 18+ (13+ w/parent) Early Bird biljetter ute nu! https://secure.tickster.com/sv/22d5rakzwcyefwg/

Registration is closed
See other events

Time & Location

01 Apr 2023, 20:00

Plan B , Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

Med höstens utsålda turné och det enormt hyllade albumet ”Eros Agape Philia” i ryggen presenterar nu Sara Parkman en omfattande vända även i vår. Premiär i Umeå den 24 februari.

Sara Parkman är folkmusikern som ifrågasatt och omfamnat traditioner så ogenerat och genomtänkt att hon skapat sig ett eget musikaliskt universum – och med det blivit den samtida svenska folkmusikens stora affischnamn. 

När hennes senaste album ”Eros Agape Philia” gavs ut i oktober möttes det av översvallande recensioner. Nöjesguiden delade ut sitt allra högsta betyg och skrev: ”Det är folkligt, mystiskt, mäktigt och modernt.” Gaffa skrev: ”En välbehövlig motvikt mot de som tror att folkmusiken hör hemma på ett hembygdsmuseum.” Och skivan har legat högst upp på DN:s albumtopplista i inte mindre än fem veckor.

Genom åren har Sara Parkman flerfaldigt prisats vid Folk- och Världsmusikgalan, tilldelats Dagens Nyheters Kulturpris och – som på Manifestgalan tidigare i år – utsetts till årets bästa liveakt.  

Under hösten har Sara Parkman spelat för utsålda konserthus, klubbar och teatrar och i vår fortsätter segertåget med flera stopp i landet. Biljetterna är släppta.

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page