top of page
CONCERT: Mimikry (SE) / Vet Hut (Mö)
CONCERT: Mimikry (SE) / Vet Hut (Mö)

Sat, 15 Apr

|

Plan B

CONCERT: Mimikry (SE) / Vet Hut (Mö)

Doors 6 PM Vet Hut 8 30 PM Mimikry 10 PM 18+ (13+ w/parent)

Registration is closed
See other events

Time & Location

15 Apr 2023, 18:00

Plan B , Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

Mimikry är ett av Sveriges populäraste och mest streamade rock -och punkakter med över 25 verksamma år i ryggen och mer än 1000 livespelningar på nacken. Mimikrys musik har streamats flera miljoner gånger över hela världen. De senare åren har Sveriges punkigaste rockare släppt albumet “Grit” där t ex covern på Timbuktus ”Alla vill till himmelen men ingen vill dö” tillsammans med Martin Westerstrand (LOK, Lillasyster) blev en viral hit. Dubbelalbumet “Splitter” kom ut med en singel per månad både digitalt och på vinylsingel mitt i pandemin och gjorde att bandet även var aktuella när de flesta andra fick pausa.

Låtarna “Ni är så jävla dumma i huvet”, “Är det okej om jag går ut och mördar nån ikväll, snälla mamma?” och den energisprutande duetten med Caroline af Ugglas, “Jag är en sån som förstör” är låtar (med videos) som sticker ut från albumet.

Låten “Ni är så jävla dumma i huvet” blev dessutom en viral hit i en annan variant när Mimikryvännen Nomy släppte en cover på låten. I samma veva släppte Mimikry också låten ”Matilda kom hem” vilket är en cover på Nomys låt ”I love you Diane”. Ett roligt samarbete man kanske får se mer av i framtiden.

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page