top of page
CONCERT: Jackie Mere
CONCERT: Jackie Mere

Sat, 03 Feb

|

Plan B

CONCERT: Jackie Mere

Dörrar 18.00 Musik på scenen från 20.00 18+ (13+ m/vårdnadshavare)

Registration is closed
See other events

Time & Location

03 Feb 2024, 20:00 – 22:00

Plan B , Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

Jackie Mere släpper debutalbum och åker på turné Jackie Mere har snabbt gjort sig ett namn på den svenska musikscenen med sina hjärtskärande texter och unika musikaliska uttryck. Hennes första singel "It Ain't Me ," som släpptes i februari, blev snabbt en radiopärla och banade vägen för hennes framgångsrika debutår. Idag släpps hennes fulländade debutalbum ”Everything’s Conditional”. Efter den inledande framgången följde Jackie upp med en efterlängtad EP under som maren, som fortsatte att imponera på både fans och kritiker. Hon fick äran att vara förband åt den svenska musikikonen Veronica Maggio i Stockholm och uppträdde på det prestigefyllda evenemanget Brilliant Minds. Jackie gjorde sin TV-debut på "Allsång på Skansen" i somras och blev hyllad av Göteborgs- Posten och Aftonbladet som årets nykomling. Hennes autentiska och känslosamma låtar har imponerat på stora musikkritiker och gett henne en plats i rampljuset som en av de mest spännande nya artisterna i Sverige.

Idag släpper hon debutalbumet "Everything's Conditional", med vilket det är tydligt att hennes musikaliska resa bara har börjat. En resa som i februari tar henne på en liten Sverigeturné till tre städer och tre klassiska spelställen–Debaser i Stockholm, Plan B i Malmö och hennes hemstad Göteborgs konsertinstitution Pustervik.

”Redo för jättepublik med tidlöst soulsound”–Jan Gradvall, Di, 4 av 5 ”...bör bli det mest älskvärda genombrottet på länge.”–Johan Lindqvist, GP, 4 av 5

2 feb – Pustervik,Göteborg 

3 feb– Malmö, Plan B 

23 feb – Debaser, Stockholm

Biljetter via respektive spelställe

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page