top of page
CONCERT: HO CHI MINH - Love Affair & WormRose
CONCERT: HO CHI MINH - Love Affair & WormRose

Fri, 11 Aug

|

Plan B

CONCERT: HO CHI MINH - Love Affair & WormRose

Doors 4 20 PM On stage from 8 PM 18+ (13+ w/ guardian)

Time & Location

11 Aug 2023, 20:00

Plan B, Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

HO CHI MINH - Love Affair

Ho Chi Minh Love Affair är ett 70tals doftande rockband a lá TOTO och The Cars som spelat ihop sedan 2018. Stora, catchy refränger blandas med dansanta verser ämnade att få höfter att gunga.

Bandet startade som ett sätt för sångaren och gitarristen Edvin att ventilera vad han sett och upplevt körandes på motorcykel genom Vietnam. Från Hanoi till Ho Chi Minh City upplevde han saknad, glädje, spänning, storhetsvansinne och kärlek... Så mycket kärlek!

Allt detta återfinns nu i blixtrande gitarr, brinnande piano och drömmig synth, gungande bas och stora trummor och änglalik stämsång.

Så gillar du rock som rock ska låta, kom då och kolla på Ho Chi Minh Loveaffair''

WormRose

WormRose är ett Metal/Hårdrocks band med rötter i Skåne, Stockholm och Uddevalla. Bandets kompositör och gitarrist Nils Leufvenius träffade alla medlemmar under sin tid på Skurups Folkhögskola där de alla studerade musik.

Konstnärligt har bandet som mål att göra något annorlunda likaså musikaliskt som i texterna och är inte rädda för att ta ut svängarna i sin musik. Med olika ingångsvinklar och influencer har bandet hittat ett sound som kombinerar klassisk heavy metal och hårdrock med andra musikstilar såsom: Funk, soul, klassisk pop osv.

Under sommaren 2022 blev bandet en full sättning och har sedan dess jobbat hårt med att etablera sig i musikscenen.

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page