top of page
CONCERT: Hästpojken / Lancelot
CONCERT: Hästpojken / Lancelot

Sat, 02 Dec

|

Plan B

CONCERT: Hästpojken / Lancelot

Doors 6 PM Music on stage from 8 PM 18+ (13+ w/ guardian)

Registration is closed
See other events

Time & Location

02 Dec 2023, 20:00

Plan B, Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

Hästpojken Inget och allt är förändrat när Hästpojken äntligen är tillbaka efter en tids tystnad. Med nya bandmedlemmar, ny energi och den nya skivan Från Där Jag Ropar står framgångsbuffén nu uppdukad. Hästpojkens nya material är inte alls skitigt eller skränigt utan genomsyras mer av en poppig, välpolerad och dansbandsinfluerad ljudbild. I melodier och texter återfinns allt det där man bara finner i ett sönderdelat Gbg-hjärta.

Hästpojkens andra platta Från Där Jag Ropar släpptes slutet av förra året och togs emot med fina recensioner.

"Frågan är om inte Martin Elisson är prinsen av Götet." Helsingborgs Dagbland 4/5

"Det mest briljanta vemodet sedan Olle Ljungströms debut." Expressen 5/5

"De låter fortfarande så mycket Andra Långgatan, korta byxor och dans, dans, dans att du inte kan tvivla en sekund på var de kommer från, men istället för punk och Broder Daniel hörs något nytt i bakgrunden." Svenska Dagbladet 4/6

"Det är kul att höra Martin Elisson och hans vänner leka med svensk pop." Ystads Allehanda 4/5

Lancelot Lancelot Hedman Graaf började under 2021 att utveckla en ny väg i sitt sound och utforska sin egen röst genom att skriva popmusik på svenska, detta efter att mestadels producerat dansmusik tidigare.

I oktober 2021 släpptes debutsingeln ”Fördärvad” och därefter har det släppts en hel del musik, bland annat ”Lyckligt slut” som Lancelot medverkade med i Melodifestivalen 2022. Sedan dess har han haft singlarna ”Spring” och ”Jag vill inte ha dig tillbaks” på den svenska Airplaylistan där han främst spellistats i Sveriges Radio P4.

Lancelots sololåtar är musik från hjärtat, självupplevda texter om ett liv med höga toppar och djupa dalar – kärlek, svek och självrannsakan.

Under februari 2023 EP-debuterar han med fem osläppta låtar skrivna tillsammans med bland annat producenten Peter Kvint (Albin Lee Meldau, Darin, GRANT) och Thomas Stenström. Under våren väntas även debutalbumet komma.

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page