top of page
CONCERT: Grave digger (DE) / Bullet
CONCERT: Grave digger (DE) / Bullet

Fri, 08 Mar

|

Plan B

CONCERT: Grave digger (DE) / Bullet

Doors 6 PM Bullet 8 PM Grave Digger 9 PM 18+ (13+ w/ guardian)

Registration is closed
See other events

Time & Location

08 Mar 2024, 20:00

Plan B, Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

GRAVE DIGGER + BULLET gör tre gemensamma Sverigespelningar!

De tyska heavy metal-pionjärerna kommer äntligen tillbaka till Sverige. GRAVE DIGGER är ett av de mest inflytelserika och banbrytande banden på den tyska heavy metal-scenen sedan början av 80-talet. Bandets etos har inte förändrats och ändå låter GRAVE DIGGER både moderna och tidlösa som aldrig förr. Även 40 år senare är GRAVE DIGGER fortfarande trogen sin traditionella metal med orubbligt rent stål och utan krusiduller, men som ändå bjuder på överraskningar.

BULLET från Växjö kan väl numera nästintill kallas folkliga. De har spelat förband till AC/DC inför mer än 50 000 entusiastiska åskådare och haft A-rotation på P3. Något som väldigt få hårdrocksband kan skryta med, något som väldigt få musiker kan skryta med överhuvudtaget. En journalist skrev att BULLET är bäst i Sverige på Heavy Metal - inte bara på skiva, men även live. Det kan nog alla som sett bandet live stryka under på. När man går på en konsert med BULLET får man en lektion i hur Heavy Metal ska se ut och låta.

Nu får du chansen att uppleva dessa två band live under tre STENHÅRDA kvällar!

8/3 Malmö - Plan B 9/3 Göteborg - SURR Arena 10/3 Stockholm - Fryshuset

Early Bird Biljetter ute nu - Passa på! https://rockconcerts.se https://www.tickster.com/.../4btjj8f.../rock-concerts-sweden

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page