top of page
CONCERT: General Knas - Legalideng Tour 3
CONCERT: General Knas - Legalideng Tour 3

Fri, 08 Dec

|

Plan B

CONCERT: General Knas - Legalideng Tour 3

Doors 6 PM Stage Doors 10 PM On stage from midnight 18+ Early-bird tickets available while they last

Time & Location

08 Dec, 22:00

Plan B, Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

Artisten, aktivisten och cannabisentreprenören General Knas ger sig ut på höstturne och legaliseringskampanj när ‘Legalideng Tour: 3’ sätts upp runt om i skandinavien. I över 20 år har Generalen varit verksam som artist, både som solo och i bandet Svenska Akademien. Lika länge har han fört kampen för förändring av vår inhumana narkotikalagstiftning och en fri planta. Med kärlek och musiken som vapen bjuder vi in till den sista delen av denna konserttrilogi av Sveriges i särklass tyngsta bas…. General Knas!

(OBS! Tider och flera artister kommer att ändras och läggas till kommande veckor - Vi släpper därför endast upp ett gäng earlybirdsbiljetter till rabatterat pris)

Fredagen den 8e december blir det Legalideng i Malmö när Generalen tillsammans med legenden DJ Partillo kommer till stan. Detta blir avslutningen på Generalens turne och vi kommer de närmsta veckorna släppa gästartsiter och support som kommer och blessar kvällen. Det blir en helvkäll med artister, dj's och annat skoj. Dörrarna öppnar kl 22:00 och vi börjar med att spinna skivor med det tyngsta inom reggae & dancehall. Generalens konsert börjar ca 00. Utöver det kommer det finnas fet merch, tävlingar och annat skoj på plats Mer info om detta hittar ni i eventet!

Biljett till eventet hittar du antingen i facebook evenemanget eller på legalideng.se.. Om biljetter finns kvar kommer dessa säljas i dörren men kan ej garanteras. Säkra din plats till lägsta pris nu.,

*****

VAD: General Knas (Legalideng Tour: 3) SUPPORT: TBA & Dj Partillo VAR: Plan B, Malmö ADRESS: Norra Grängesbergsgatan 26b INSLÄPP: 22:00 LIVE PÅ SCEN: 00:00 STÄNGER: 03:00 FÖRKÖP: 250kr + service (earlybird) Biljettpriset ökar när vi släpper fler artister.

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page