top of page
CONCERT: Fricky & The Desktoppers - Horizon Inn Tour
CONCERT: Fricky & The Desktoppers - Horizon Inn Tour

Sat, 28 Oct

|

Plan B

CONCERT: Fricky & The Desktoppers - Horizon Inn Tour

Dörrar 18.00 Djs och party från 20.00 Fricky på scen 22.00 18+ Biljetter här: https://secure.tickster.com/sv/33ve148ag3cljyr

Registration is closed
See other events

Time & Location

28 Oct 2023, 20:00 – 29 Oct 2023, 19:00

Plan B , Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

Fricky svepte in över Sverige som en silkeslen storm med den oemotståndliga debut-EP:n ’Aqua Aura’ (2018). Det följdes av priser, hyllningar av kritiker och över 100 miljoner strömningar. På debutalbumet ’Fricktion’ (2021) så hördes en ny slags eftertänksamhet i text och musik och enligt artisten själv har det beskrivits som en smärtsam kamp för att ta död på den Fricky vi alla lärt känna.

Under våren 2023 återvände Umeå-sonen med ett nytt album som skulle komma att bli återfödelsen. “Horizon Inn” är en helt ny musikaliskt resa där vi hör Fricky sväva över en atmosfär som speglar sig i 90-talets drum & bass, indie och trip-hop. Producerat tillsammans med vänner Joel Kiviaho, Magnus Larsson & Simon Lundgren som tillsammans bildar bandet The Desktoppers.

Genom åren har kommit Fricky att bli en av landets mest uppskattade liveakter – både på landets festival- och klubbscener. Med start i Malmö den 28 oktober åker Fricky & The Desktoppers på turné genom landet i höst. Missa inte detta! Biljetter via Luger.se. Välkommen till Horizon Inn!

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page