top of page
CONCERT: FREE: !SAURA / Sebastian Dinamarca / AAMADEUS
CONCERT: FREE: !SAURA / Sebastian Dinamarca / AAMADEUS

Thu, 02 Mar

|

Plan B

CONCERT: FREE: !SAURA / Sebastian Dinamarca / AAMADEUS

Age: 18+ (13+ with a legal guardian) Doors at 6 PM Artists on at: 7 PM 8 PM 9 PM FREE ENTRY

Time & Location

02 Mar 2023, 18:00

Plan B, Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

Welcome to yet another FAM event! Help us end the project year with a BANG, this time to the tunes of:

!SAURA Sebastian Dinamarca AAMADEUS

//!SAURA// !SAURA är en Malmöbaserad artist, rappare, producent och låtskrivare som kliver utanför genreramarna och mer än gärna sparkar uppåt. Hennes produktioner präglas av perkussiva, rytmiska och bastunga beats och bjuder in till både dans och eftertanke. 2018 kom debutsingeln ”Tamagucci” som året därpå efterföljdes av singlarna ”Vet dom” och ”Come at me” (ft. MC Hans).

Under 2020 släppte !SAURA sin fjärde och femte singel "Jante" och "Snarstucken". Lyssnarna fick sedan vänta två år på nästkommande släpp från !SAURA, som äntligen brutit den längre tystnaden med den samhällskritiska låten "Off", producerad av !SAURA och Eddi Narin. Mest högaktuell är !SAURA just nu men den senaste singeln "Todo mundo" som gästas av Zoe Lobos. !SAURAs musik har beskrivits som ”särpräglad" och ”feministiskt samhällskritik skickligt inlindad i vackert sylvassa ord” och det finns få artister på den svenska scenen som lika skickligt bemästrar polyrytmik, lyrik och språkliga nyanser som !SAURA

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7HHCbhonDNSh2D3znLHLb2... Instagram: https://www.instagram.com/isaura.wav/

//Sebastian Dinamarca //

Sebastian är en 23 åring som är född och uppväxt i Växjö men som i tidiga tonåren växte upp i Halmstad. Sebastian har gjort musik i 12 år och sedan väldigt tidigt skede släppt musik lite titt som tätt.

Det började med att han debuterade med sin EP debut ”90s Geek” som 16 åring och sedan dess har han släppt 4 singlar. I mars 2023 kom Sebastian ut med sin senaste singel "Aldrig igen".

Spotify: https://open.spotify.com/artist/44pZDm0UH9QrgW3v7nfYYI... Instagram: https://www.instagram.com/sebastiandinamarca/

//AAMADEUS //

AAMADEUS har hållit på med musik på olika sätt sedan barnsben och släppte 2019 sin första singel ”Björntjänst” följt av dubbelsingeln ”Kalabalik” år 2021. Sedan dess har han lagt sin tid på ett nytt projekt som väntas släppas väldigt snart. AAMADEUS musik kan beskrivas som modern svensk hiphop på trap-inspirerade beats, men i själva verket är det få genrer artisten skyggar ifrån i sin process. AAMADEUS kommer med energi för att ha roligt och turn up the stage!

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2BtjgUcxCtlqAW2bRifHZw... Instagram: @https://www.instagram.com/aamadeus.wav/

Supported by: Svensk Live, Skånsk Live och Sparbanksstiftelsen Skåne

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page