top of page
CONCERT: Deki Alem / Raghd
CONCERT: Deki Alem / Raghd

Fri, 27 Oct

|

Plan B

CONCERT: Deki Alem / Raghd

Doors 6 PM 8 PM Raghd 9 PM Deki Alem 18+ (13+ w/parent)

Registration is closed
See other events

Time & Location

27 Oct 2023, 19:00

Plan B, Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

DEKI ALEM

Enigmatiska Deki Alem har länge varit Sveriges bäst bevarade hemlighet, men det är på väg att förändras. Med en eklektisk hybrid av drum’n’bass, postpunks rap har tvillingduon gått från underground scener till några av Europas största festivaler som Roskilde, Pukkelpop och Lowlands samt support akt till Gorillaz. 

Tidigare i år släppte det grammisnominerade bandet sin andra EP, den hyllade ’Fluent Stutter’, där soundet är uppskruvat och explosivt såväl som hallucinerande dansant  – såsom på den medryckande ’Shadowman’. Deki Alems minimalistiska men explosiva scenshow är något av det mest berusande man kan se på en scen just nu. 

Raghd

Raghd har gått från klarhet till klarhet och framstår alltmer som ett av de allra mest troliga genombrotten 2023.

Redan på debut-EP:n ”Are We There Yet”, som producerades i samarbete med DJ Haydn, presenterades en artist som inte var rädd för att vilt blanda genrer och influenser – rap, psykedeliska synthar, loopade vokaler, beats, alternativ rock och R&B – till något alldeles eget.

I år är hon tillbaka med EPn ”A Good Friend”, en sorts uppföljare som tydligt visar på mod och mognad – både i text och musik.

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page