top of page
Be My Plan B
Be My Plan B

Fri, 01 Oct

|

Plan B

Be My Plan B

BE MY LOVER 3 YEAR ANNIVERSARY⭐️⭐️⭐️ NOOOOOOOOOT.... Tydligen har vi hoppat i tiden eller så har tiden stått still (no one really knows, right?)... Med det sagt firar vi alltså FEM JÄVLA ÅR!!!!!!!!!!!! FEM?!!!!!! Vi drar därmed igång en fest som verkligen INTE kommer stå still!!!!

Registration is Closed
See other events

Time & Location

01 Oct 2021, 22:00 – 02 Oct 2021, 03:00

Plan B , Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

BE MY LOVER 3 YEAR ANNIVERSARY NOOOOOOOOOT....

Tydligen har vi hoppat i tiden eller så har tiden stått still (no one really knows, right?)...

Med det sagt firar vi alltså FEM JÄVLA ÅR!!!!!!!!!!!! FEM?!!!!!!

Vi drar därmed igång en fest som verkligen INTE kommer stå still!!!!

Ja, ni hörde rätt. Be My Lover har gått och blivit unga. Vi är nu inne i trotsåldern och vill gärna ställa till med ett jävla kalas som heter duga! - En fest för att fira att livet börjar igen, hahahahahahah HÖRDE NI DET? också för att fira vår födelsedag, för att fira er alla lovers, för att fira vår vänskap, för att fira pattar, pussies och penisar, för att fira världens bästa ställe- Plan B, för att fira Malmö, för att fira kärleken, för att fira Euro-trance and yeah the list goes on….

Att få öppna FÖRSTA klubbfredagen efter att Folkhälsomyndigheten har släppt restriktionerna som berör publikbegränsningarna, - är helt ofattbart!!! Det här är ett historiskt ögonblick! Kom och upplev denna magiska kväll och natt med oss!!!!!!!

Låt oss MAXA UT DEN totalt. Dansa tills vi stupar, hångla med varandra, kramas, skratta, sjunga, festa, mosh-pits... JA ALLT... - för det är tillåtet igen!!!!!!!!!

Med de mest fantastiska kyssarna, med de största pattarna och med den finaste kärleken, hälsar vi er välkomna till vad som kommer bli.... årets jävla fest!

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page