top of page
El Perro Del Mar // Live at Plan B - Malmö
El Perro Del Mar // Live at Plan B - Malmö

Sat, 02 Oct

|

Plan B

El Perro Del Mar // Live at Plan B - Malmö

I femton års tid har hon varit en av svensk popmusiks mest särpräglade artister. Distinkt i uttrycket samtidigt som du sällan riktigt vet vad du har att vänta från henne.

Registration is Closed
See other events

Time & Location

02 Oct 2021, 19:00

Plan B , Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

I femton års tid har hon varit en av svensk popmusiks mest särpräglade artister. Distinkt i uttrycket samtidigt som du sällan riktigt vet vad du har att vänta från henne. Ända sedan hon slog igenom med sina egna inspelningar förknippar vi El Perro del Mar med en grace hon aldrig gör avkall på, om än alltid med en ständig öppenhet för nya idéer och olika visuella impulser. Om du följer hennes diskografi från 2005 års debutalbum och framåt märker du snart hur en röd tråd av integritet och värdighet löper igenom produktionen och i sig bildar en helhetsvision.

I år är det faktiskt femton år sedan debutalbumet Look! It's El Perro del Mar! släpptes, vilket kommer att firas med en serie intima spelningar under hösten. Konserterna kommer att ta fasta på materialet från albumet och utforska hur de kan låta i en modern kontext. Med andra ord en unik upplevelse som inte bör missas.

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page