top of page
CONCERT: Stuzzi
CONCERT: Stuzzi

Fri, 01 Mar

|

Plan B

CONCERT: Stuzzi

Doors 6 PM On stage from 8 PM 18+ (13+ w/ guardian)

Time & Location

01 Mar 2024, 20:00

Plan B, Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

Med sin eklektiska mix av disco, cumbia, house, funk och rave, har multi-instrumentalisten Stuzzi gjort ett namn för sig själv på den skandinaviska scenen. De oberäkneliga och energiska live-spelningarna tillsammans med ett karismatiskt band och gästartister har gjort honom till en efterfrågad artist på både klubb och festival.

Han släppte sin första EP ’Le Fruit Disco’ hösten 2022 då han redan hade gjort långt fler än 20 spelningar. Släppet uppmärksammades såväl i Sverige som internationellt och skapade en första buzz runt hans musik. Andra EPn ’Le Fruit Disco II’ släpptes sommaren ’23 och gav honom omslag på flera internationella spellistor och spelningar på festivaler runt om i Skandinavien inklusive en kokande spelning på Way Out West samt en handfull spelningar ute i Europa. I oktober 2023 nominerades han till P3 Guld som Framtidens artist.

Som producent och musiker har han arbetat med några av Sveriges viktigaste artister. Hans låtar har också spelats i dj-sets av Jamie xx, Salvatore Ganacci och Axel Boman.

Hans tredje EP ‘The Lost Carnival Tapes’ släpps tidigt 2024.

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page