top of page
CONCERT: Advance Patrol / Lilleman (Support Malmö Allstars)
CONCERT: Advance Patrol / Lilleman (Support Malmö Allstars)

Fri, 26 Apr

|

Plan B

CONCERT: Advance Patrol / Lilleman (Support Malmö Allstars)

Doors 6 PM On Stage 9 PM 18+ (13+ w/ guardian)

Time & Location

26 Apr 2024, 21:00

Plan B, Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö, Sweden

About the event

ADVANCE PATROL + LILLEMAN & MALMÖ ALLSTARS (LIVE)

Välkommen till Malmö! Det är namnet på eventet där vi hyllar staden, kulturen, musiken, mentaliteten och gemenskapen. Fredagen den 26:e april är det dags för årets tyngsta och mest nostalgiska hiphopfest fylld av framträdande, dj’s, klubbar, merch och annat skoj. Vi har dessutom bjudit in Impala Streetwear som kommer öppna en popupshop med lite rare classics och exklusiv merch. Håll utkik, det kommer mera. Välkommen till Malmöööö!

HUVUDAKT: ADVANCE PATROL Malmö-baserade Advance Patrol, pionjärer på Malmö’s rapscen, hyllade för sin spetsiga lyrik och samhällskritiska toner, återvänder till scenen efter 15 års tystnad! Upplev deras unika sound och starka budskap som definierat en era.

FÖRBAND: LILLEMAN Med hits som ’Tonårstankar’ och ’Vart tog pappa vägen’ tog Lilleman en hel generation med storm när han satte Malmö på rapkartan under tidigt 2000-tal. Det blir en nostalgitripp som heter duga detta.

MALMÖ ALLSTARS JAQE, JULIE CHIKANE, LAZEE, RANKZ, MUDDY FATIQUE, JOS-F, PAP & EMBLEM, MARKE, DENNIS ALIC, GREYMANE, DJ BESH ONE & DJ DAM1! Det är några av våra vänner som kommer och gästar med en låt eller två.

KLUBBAR I HUSET: Deng Deng Hifi & Radio Marrakech! Efter konserten övergår vi i en tung klubbkväll där Deng Deng Hifi och Radio Marrakech kommer hålla dansgolvet hett till 03:00!

DATUM: 26:e april, 2024 PLATS: Plan B, Malmö DÖRRAR ÖPPNAR: 20:00 | LIVE PÅ SCEN: 21:00 l STÄNGER 03:00

BILJETTER: Biljetter köper ni på tickster.com! De kostar 295 kr + service och gäller till både konserterna och klubbarna. Just nu har vi kampanj på de första 50 biljetterna till earlybird pris. 250 kr styck! (OBS! 18+)

Välkommen till MALMÖ!

Share this event

Joining our newsletter will give you access to free tickets, presale announcements, and updates on our latest events.

bottom of page